1

Lineær belysning, med sin egen lineære følelse av lys og skygge av intelligent teknologiatmosfære, skisserer det moderne kreative kunstrommet.Lys er en kraftig måte å skape visjon på, og lineær belysning er også et av elementene for å forme kunstneriske rom.Kombinasjonen av lineære elementer og belysning myker lyset og forsterker følelsen av moderne vitenskap og teknologi i rommet.

I stand til forskjellige lineære belysningsfunksjoner.

lineært lys 1

Mainstream ny retning for rombelysning

Lineær belysning skaper en følelse av avansert modernitet i rommet. Lineær belysningsserie bryter konklusjonen av konvensjonell belysning, og bruker den "lineære" designteknikken for å utvide romsynet og bringe den tredimensjonale effekten av moderne rom.

Den lineære belysningen er svært allsidig, noe som kan dele rommet genialt, og den rene og klare lyseffekten overgår langt den tradisjonelle lyseffekten.

lineært lys 2

Det fine med ekstrem linearitet

Tredimensjonal effekt av vitenskapelig og teknologisk atmosfære.Lineær belysning har gradvis blitt en viktig del av omrisset av moderne romform.Kombinert med utseendet til fleksible belysningsprodukter, viser romdesignen til lineær belysning ikke bare den estetiske høyden til moderne syn, men er også den estetiske lyskilden som brukerne liker for tiden.

lineært lys 3

Applikasjonsscenarier

Gips-inn: Innslissing er ikke nødvendig når snekkere kommer inn på stedet, og produktet monteres før platen er forseglet, bruk gipsplater for å presse produktet og fikse det. Gips-inn utvendig hjørne: Kan påføres på konvekse områder. Gips- i innvendig hjørne: Egnet for konkave hjørneområder. Innfelt: Den reserverte spalteposisjonen er malt, lett spalte innfelt, limt og fast.

Kunststipping av plass/oppnå livskvalitet

Forbedre den avantgardistiske tredimensjonale romfølelsen i form av lineær belysning, som er veldig estetisk.Humanisert rombelysningsdesign brukes til å skape kunstnerisk visuell effekt og komfortabel atmosfære.

lineært lys 4

Applikasjonsscenarier

Gratis linje Shadow art

Kreativt uttrykk for moderne estetikk.Lineær belysning, som en kunstnerisk konfigurasjon og belysning, bygger en enkel lys- og skyggeeffekt i rommet gjennom kreativ design og fri oppdeling av rommet, noe som gir brukerne en svært virkningsfull visuell opplevelse og skaper et estetisk rom. full av kunstnerisk appell.

Overflatemontering: Du trenger ikke å åpne sporet, fest brakettene i installasjonsposisjonen og sett deretter inn lineært lys i brakettene.

Gratis linje Shadow art

Kreativt uttrykk for moderne estetikk.Lineær belysning, som en kunstnerisk konfigurasjon og belysning, bygger en enkel lys- og skyggeeffekt i rommet gjennom kreativ design og fri oppdeling av rommet, noe som gir brukerne en svært virkningsfull visuell opplevelse og skaper et estetisk rom. full av kunstnerisk appell.

lineært lys 5

Tynn vingespalte

lineært lys 6

flytende tak

lineært lys 7

takveggvask

Wall wash lineær belysning (lett myk og ensartet): Lett trau/nedadgående veggvask/oppovervegg/skråbelysning gips-inn.

Moderne estetikk av minimalisme

Gi rom avantgardistisk følelse.Lineære elementer brukes på flere og flere lysscener, og trinnlys har blitt den nye favoritten til nåværende designere, og gir designere flere belysningsideer.Dens kreative design arver essensen av visdom og uttrykker minimalismens avantgarde-stil

lineært lys 8

En følelse av fremtiden i lineær form

Bakkebelysning kunst/teknologi blender. Med utvidelsen av lys på bakken blir det gamle tradisjonelle skallet gradvis erstattet av nye materialer og avansert teknologi.Med forbedringen av moderne estetikk og ytelse er lineær belysning ekstraordinær.Lineært lys er ikke definert separat, det har både lysfunksjon og avantgarde visuelt kunstnerisk uttrykk, og dets størrelse, lysfarge, installasjonsmodus og kontrollmodus kan endres i hvert enkelt miljørom.

lineært lys 9

Inground lineært lys (kan gå på): Reserver monteringssporet i henhold til størrelsen på armaturen, legg festelim i sporet, monter aluminiumsprofil og fiks det, monter deretter lyslist og pc-deksel.Den lineære belysningen i bakken gjør bakken ikke enkel.

Nyt det du ønsker og skap utmerket kvalitet.

Lineært lys kan fritt tilpasses i lengde og kobles til etter ønske i henhold til scene- og designkravene og de faktiske installasjonskravene.Den innebygde lyskilden kan også endre kraft og fargetemperatur i henhold til den brukte scenen, og gir bedre belysning og atmosfæregjengivelse for rommet.

lineært lys 10

Lineært garderobelys: Lys opp skapplassen med en lineær følelse av lys og skygge.Tynn og lett design, enkel installasjon, bryter den tradisjonelle formen og skaper en varm og moderne lyssans. Passer for en rekke skapapplikasjoner: garderober, skap, bokhyller, vinskap, skap, vitrineskap og så videre.


Innleggstid: Apr-07-2023