1

De populære rettveggvaskerlysene på markedet i dag, selv om applikasjonen er mer utbredt, forbedrer den generelle bygningens romlige estetikk, men som svar på noen små scener, formede bygninger, dukker det gradvis opp begrensninger.

I dag, i jakten på mer sofistikerte og kreative anvendelser av små scener, stiller også lyskvaliteten til veggvaskerlys, lyseffekter, fleksibel installasjon osv. høyere krav.

Imidlertid har forskjellige produsenter forskjellige standarder for teknisk nivå, effekt, lyskilde, vinkel tre dimensjoner hvis ikke opp til standard, vil påvirke lyseffekten til veggvaskerlyset.For eksempel:

Hvis linsedesignet er defekt, vil det mest sannsynlige føre til aggregering av lysflekker, overgangsujevnhetsfenomenet.

Linseformet myk stripe for å lage kule små scener

I tillegg, dagens utendørs bygninger for å forfølge en følelse av design vises ofte formede bygninger, det opprinnelige markedet populære rett vegg vaskemaskin lys er vanskelig å bøye, kan ikke bedre fremheve skjønnheten av arkitektoniske kurver, dens mangler blir mer og mer åpenbare:

1. Fast lang stripeform kan ikke bøyes, den konvensjonelle er en meter for en, ikke egnet for noen formede veggkanter eller buede vegginstallasjoner.

2. Den konvensjonelle er en måler for en enhet, kan ikke gjøre 2 meter eller lenger, hovedsakelig på grunn av emballasje og høye transportkostnader.

3. Den tradisjonelle stive aluminiums LED-veggvaskerlampen er stor og klumpete, ingen fleksibel veggvaskelampe er så fleksibel.

Linseformet myk stripe for å lage kule små scener 1

For disse manglene med rette veggvaskerlys på markedet i dag, vil linsens myke stripe hjelpe LED-veggvaskerlys til å fungere bedre i formede bygninger og små sceneapplikasjoner!

Fordel 1: Myk og toppbøyelig, god veggvaskeffekt

Den myke stripen på linsen kombinerer den "myke" av den myke stripen og den "stive" av linsen, en rekke linsevinkler å velge mellom, og kan bøyes til form, stiv og myk, er det første valget å møte veggvask-effekten av høy kvalitet!

myk stripe

Formede bygninger vises ofte i kommersielle komplekser, landskapshoteller, landskapsvignettbygninger og andre scener, lysdesignere er ofte på et tap, fordi de konvensjonelle punktlinjeoverflatelampene og lanternene ikke er enkle å vise designfordelene, men heller ikke enkle å installere og feilsøke.

Kan fritt bøyes linse myk stripe, i motsetning til tradisjonelle veggvasker lysene kan ikke bøyes, den bruker glassfiberplatemateriale, god fleksibilitet, toppoverflaten bøyes diameter 300 mm, kan oppnå enhver bøyning.

Linseformet myk stripe

Den kontinuerlige sømløse koblingen til lampekroppen løser fundamentalt den tradisjonelle veggvaskerlampen som er klumpete, kan ikke bøyes, formet overflate må skjøtes flere ganger og andre harde skader.

De vilkårlige bøyeegenskapene lar også den formede overflaten overføre lyset rundt, fullt, enkelt løse de komplekse, buede arkitektoniske lysdesignproblemene.

Linseformet myk stripe 1

Fordel 2: linseprojeksjon mer egnet for små scener

Når det gjelder jevnhet er linsen bedre enn diffusjonslampeskjermen.Linse ved å endre lysvinkelen for å oppnå en myk lyseffekt, lavt tap av lyseffektivitet, for å oppnå den spesielle bestrålingseffekten ved forskjellige anledninger, bedre lysoverføring, jevn lysfarge

Linseformet myk stripe for å lage kule små scener 2

En rekke linseluminescensvinkler kan velges for å tilpasses en rekke små scener:

15X45 grader stripet linse, elliptisk flekk

30 grader ut av overflaten er en liten perleoverflatelinse, rund flekk

60 grader ut av overflaten er en stor perleoverflatelinse, rund flekk

Og sparringsavstanden når 2,5 meter, ingen åpenbar lysnedgang og fargeforskjell, kan gi den opplyste gjenstanden indikerer jevn belysning.

Merk: Installasjonsvinkelen på 10 cm fra veggen er den beste for å maksimere lyseffekten.

I tillegg er linseveggvaskerlyset populært, men har også 5 viktige funksjoner, en omfattende løsning på historien til noen industris smertepunkter, vanskeligheter!

 01 Silikoninnkapsling

Bruk pottepakke, IP67 vanntett, høy pålitelighet og lang levetid.

02 Høy lysindeks

En rekke fargetemperaturer å velge mellom, den tilsynelatende fingeren 80+, høy lyseffektivitet, lavt lysforfall, rask varmespredning.

03 Lite volum, lett å transportere

Sammenlignet med den store størrelsen og vekten til de rette veggvaskeproduktene, er den lette vekten og det lille volumet til linsens myke stripe lett å bære, praktisk å pakke og transportere, noe som sparer logistikkkostnader.

04 Klipp som du vil

Hvert to lys har en skjærbar bit, noe som gjør at mange formete bygningsinstallasjonsprosesser trenger å tilpasse mange forskjellige lengder av problemet er effektivt løst, og gjør at den døde lysvinkelen nesten forsvinner helt!

Linseformet myk stripe 2

05 Enkel installasjon

Tradisjonelle trinn for installasjon av rett veggspyler er kompliserte, installasjonsavstanden og de opplyste (overflate) objektene er for nærme, eller installasjonen er ikke opp til standarden for å presentere effekten vil være dårlig.

Linse myk stripe gir matchende profiler og tilbehør, DIY-installasjon etter ønske, kan tilpasses en rekke installasjonsmiljøer.Og installasjonen krever bare to trinn, noe som sparer arbeidskraft.

For liten plass søknaden er mer fleksibel, men også effektivt unngå kvaliteten på krysskonstruksjon med andre konstruksjonsarbeider til lyset forårsaket av skjulte problemer, er daglig vedlikehold også enkelt og praktisk.

Gjeldende scenariovisning

Egnet for alle typer innendørs og utendørs veggbelysning, fleksibel for formede bygninger, takskjegg ved vannkanten, veggdekorasjon, liten innendørs scenedekorasjon, etc.

Formet bygningsveggbelysning

Formet bygningsveggbelysning

Takskjeggekroker ved vannet

Takskjeggekroker ved vannet

Dekorativ belysning på bygningsvegger

Dekorativ belysning på bygningsvegger


Innleggstid: 24. april 2023