1

Visste du?Det er en betydelig forskjell i fargetilstanden til den samme gjenstanden når den er opplyst av forskjellige lyskilder.

Når ferske jordbær bestråles med forskjellige fargegjengivelsesindekser, jo høyere fargegjengivelsesindeksen er, blir jordbærene lysere og mer sannsynlig å stimulere appetitten.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 1

Fargen på den stekte kyllingen er mer attraktiv i et belysningsmiljø med høy oppløsning, noe som gjør det lettere å skape en følelse av nytelse, som om du nyter et fullfargemaleri.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 2

Den røde kjolen til venstre bruker også en lyskilde med høy fargegjengivelsesindeks, slik at den ser lysere og mer fargerik ut, og personen ser også mer elegant ut.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 3

Selv om vi er i valget av lamper/lysutstyr, er det med det blotte øye vanskelig å skille mellom 80-100 av fargegjengivelsesindeks, men jo høyere fargegjengivelsesindeks, jo mer visuelt overbevisende.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 4

Ra/CRI

Den internasjonale kommisjonen for belysning (CIE) definerer fargegjengivelsen til en lyskilde som i hvilken grad den gjengir den sanne fargen til et objekt.Alt kunstig lys sammenlignes med Ra100, og jo høyere det er, jo bedre er det.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 5

Så tidlig som for noen år siden begynte mange belysningsselskaper å ta hensyn til kvaliteten på belysningen, og å fremme et sunt lys bør fullt ut betraktes som fargegjengivelsesindeks CRI/Ra, troskap, metning osv.. I følge bransjeerfaring antas det. at en god klasseromslysdesign skal oppfylle følgende standardkrav.

Møt fargegjengivelsesindeksen Ra>95, R9>90, god blendingskontroll (refleksverdi UGR<19)
Så hensikten med den generelle campusbelysningsløsningen er å redusere lysgardinrefleksjonen, forbedre synlighetsnivået og beskytte studentenes syn med høy tilsynelatende fingerhelsebelysning.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 6

Så, hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen når du designer en belysningsløsning for et bredt spekter av kommersielle bruksområder?

1. Fargegjengivelsesindeks for å møte merkekarakteristikkene.

For de fleste merkevarebutikker er lysdisplay, inkludert produkter, emballasje, LOGO-merkefargesystem standard, jo høyere lysreduksjon er definitivt bedre.

Men også trenger å vurdere kostnadene ved problemet, kan landhandelen tilsynelatende fingeren til Ra90 være.Og noen eksklusive kosmetikkmerker krever at den tilsynelatende fingeren når Ra ≥ 95.

Jo høyere fargegjengivelsesindeksen er, desto nærmere er den fargen på sollys, og jo nærmere er det opplyste objektet sin opprinnelige farge.

2. Innstilling for fargegjengivelsesindeks for forskjellige områder.

På forskjellige steder i butikken bør fargegjengivelsesindeksen settes forskjellig i henhold til forskjellige funksjoner og lysmiljøer, for å gjøre det generelle lysmiljøets fargegjengivelsesindeks harmonisk og enhetlig, og gi gode tjenester til forskjellige mennesker.

3. Fargegjengivelsesindeks for å vise produktets egenskaper.

I kommersiell belysning er lysets fargegjengivelsesindeks svært viktig for realismen til produktet, og forskjellige butikker forårsaker helt forskjellige opplevelser for folk.Bruken av høykvalitets lyskilder må ha høye fargegjengivelsesparametre, og må også samsvare med produktkvalitetene.

Vi vet alle at Huawei, som det ledende teknologibaserte selskapet i Kina, som dekker mobiltelefoner, mobile bredbåndsterminaler, terminalsky og andre virksomheter, deler fruktene av teknologisk fremgang med verden i kraft av sine egne innovative FoU-evner og global markedsføring system.

Hvordan stille inn fargegjengivelsesindeksen 7

Derfor, for å fremheve kvalitetene til produktet, bruker mange Huawei merkevarebutikker bruk av lyskilde med høy skjerm, bedre fremheve det rike utvalget av produkter, fremheve følelsen av teknologi og mote til produktene, for å tiltrekke kunder til stopp for å forstå konsultasjonen.


Innleggstid: 09-02-2023