1

Nylig utstedte departementet for bolig- og by-bygdeutvikling den "14. femårsplanen for energisparing og utvikling av grønne bygninger" (referert til som "energisparingsplan").Hensikten med planen er å nå målet om «karbonnøytralitet», og innen 2025 skal nye bygg i byer være fullt grønne bygg.Implementeringsdetaljer inkluderer å akselerere populariseringen av LED-lysarmaturer og fremme bruk av solenergibygg.

«Energy Conservation Plan» påpeker at «14th Five-Year Plan»-perioden er de første fem årene for å starte en ny reise for å bygge et sosialistisk modernisert land på en allsidig måte, og er en kritisk periode for å implementere karbon. topp før 2030 og karbonnøytralitet før 2060. Utbygging av grønne bygg står overfor større utfordringer, men innleder også viktige utviklingsmuligheter.

Derfor foreslår planen at innen 2025 vil nye urbane bygninger være fullt konstruert som grønne bygninger, bygningens energiutnyttelseseffektivitet vil bli stadig forbedret, strukturen for bygningens energiforbruk vil bli gradvis optimert, veksttrenden for energiforbruk i bygninger og karbonutslipp. vil bli effektivt kontrollert, og et grønt, lavkarbon og sirkulært Det vil legge et solid grunnlag for karbontoppen i urbane og landlige konstruksjoner før 2030.

Det overordnede målet med planen er å fullføre den energisparende renoveringen av eksisterende bygninger med et areal på mer enn 350 millioner kvadratmeter innen 2025, og bygge ultralavenergi- og nesten nullenergibygg med et areal på mer enn 50 millioner kvadratmeter.

Dokumentet krever at bygging av grønne bygninger i fremtiden vil fokusere på å forbedre kvaliteten på grønn byggutvikling, forbedre energisparenivået til nye bygninger, styrke energisparing og grønn transformasjon av eksisterende bygninger, og fremme søknaden av fornybar energi.

Det er ni sentrale oppgaver i energispareplanen, hvorav den tredje oppgaven er å styrke grønn ettermontering av eksisterende bygg.

Detaljene i oppgavene inkluderer: å fremme anvendelsen av optimale kontrollstrategier for bygningsanlegg og utstyr, forbedre effektiviteten til varme- og klimaanlegg og elektriske systemer, akselerere populariseringen av LED-belysning og bruke teknologier som intelligent gruppekontroll for heis. for å forbedre heisens energieffektivitet.Etablere et omstillingssystem for drift av offentlige bygg, og fremme jevnlig tilpasning av drift av energikrevende utstyr i offentlige bygg for å forbedre energieffektiviteten.

For tiden har anvendelsen og populariseringen av LED-belysning tiltrukket seg oppmerksomheten til regjeringer i forskjellige land.På grunn av sin høye effektivitet, energisparing, lange levetid, miljøvern og andre egenskaper, er det et av de viktige virkemidlene for land for å oppnå karbontopper og karbonnøytralitet.

I følge den siste markedsundersøkelsesrapporten "2022 Global LED-belysning (LED-stripelys, LED-lineær belysning, LED-armaturer) Markedsanalyse (1H22)", for å oppnå målet om "karbonnøytralitet", etterspørselen etter LED-energisparing Ettermonteringsprosjekter har økt, og fremtidige kommersielle, hjemme-, utendørs- og industrielle belysningsapplikasjoner vil innlede markedet.Nye vekstmuligheter.Det er anslått at det globale LED-belysningsmarkedet vil nå USD 72,10 milliarder (+11,7 % YoY) i 2022, og vil vokse jevnt til USD 93,47 milliarder i 2026.

LED STIP LYS
LED STIP LYS (2)

Innleggstid: 23. mars 2022