1

I dag er mobiltelefonfotofunksjon mye brukt.

Hvis du bruker telefonen under kraftig strobelys, er det lett å finne krusninger mellom lys og mørkt på telefonskjermen, og dermed påvirke effekten og kvaliteten på fotograferingen.

Hvordan løse strobe 1

Selv om telefonen ikke er et strobe-deteksjonsverktøy, kan den brukes som et referanseverktøy for "strobe".

Som navnet tilsier, refererer "frekvens" til frekvens, det vil si periodisitet, "blits" refererer til flimmer, endring, strobe refererer til den konstante fluktuasjonen av lys i brytersyklusen, det er en slags flimmer på grunn av frekvens og endring .

Hvordan løse strobe 2

Belysning "strobe" generert av lyset, i tillegg til irriterende flimmer, kan forårsake hodepine, belastning på øynene, distraksjon, men også øke sannsynligheten for autisme hos barn.

Innenlandske og internasjonale strobestandarder er introdusert, men fokuset til ulike avdelinger er forskjellig, evalueringen av indikatorer er forskjellig, og derfor er ikke standardene helt like.For tiden inkluderer de vanlige stroboskopstandardene hovedsakelig: Energy Star, IEC, IEEE og den innenlandske CQC.

Årsakene til strobe og løsninger

1.Problemet med driverdelen

Armaturer drives uten de riktige elektroniske kretsene, slik som forkoblinger, drivere eller strømforsyninger, og lyskilden vil produsere strobe.Jo større fluktuasjon i utgående lysstrøm, desto mer alvorlig blir stroben.

Løsning 1

Bruk av høykvalitets stasjonsstrømforsyning med høy effektfaktor, fortrinnsvis med isolasjonsfunksjon, konstantstrøm stasjonsstrømforsyning med overtemperaturbeskyttelsesfunksjon, etc.

Løsning 2

LED-lampeperler og LED-drivkraft må matche, hvis lampeperlebrikken ikke er full effekt vil forårsake lyskilden strobe-fenomen, strømmen er for høy lampeperler tåler ikke en lys en av, alvorlig vil være lampeperlene bygget -i gull eller kobbertråd brent av, noe som resulterer i at lampeperlene ikke lyser.

Hvordan løse strobe 3

2. Tproblemet med dimmingsdelen

For intelligente belysningsprodukter er dimming en nødvendig funksjon, og dimming er nettopp en annen årsak til strobe.Når produktet er lastet med dimmefunksjon, vil stroben ofte intensiveres ytterligere.

Løsning:

Velge dimmetilbehør av høy kvalitet med sterk kompatibilitet.

Hvordan løse strobe 4

3.Problemet med lyskilde

Når det gjelder LED-lys, fra den lysemitterende teorien, produserer LED-lys i seg selv ikke strobe, men mange LED-lys bruker tinnloddet PCB-kort med lampeperler, kravene til driverens strømforsyning er svært høye, kvaliteten på maskinvareproblemer og eventuelle andre mindre feil kan føre til døde perler, strobe, ujevn lys farge, eller til og med helt uopplyst.

Løsning:

Materialets varmeavledningsytelse til armaturen bør være standard.


Innleggstid: 15. mars 2023